Ce este Crestinismul si de ce este singura religie adevarata

31 mai, 2020

 • Documentare despre așa zise „descoperiri” care neagă adevărul creștin
 • Oamenii de știință par să fie toți împotriva a ce scrie în Biblie
 • Hollywood ia în derâdere lucrurile sacre ale creștinilor
 • Atacuri din interior, de la oameni care se numesc teologi creștini

Din nefericire părerea majorității oamenilor este formată de ce văd și aud, mai ales în mijloacele mass-media. Alte persoane privesc la marile instituții religioase (ex. Biserica Ortodoxă, Biserica Romano-Catolică) și asociază Creștinismul cu aceste organizații.

În timpul acesta, oamenii privesc spre bisericile oficiale și văd corupție, certuri, clerici avizi după bani; unii oameni care cunosc istoria din ultimii 2000 de ani pot vedea cu ușurință cum Biserica Romano-Catolică a subjugat lumea politică și religioasă, a dus omenirea în Evul Întunecat, a înființat cruciadele, inchiziția, și alte lucruri oribile și rușinoase; tocmai de aceea, mulți se întreabă, care este religia adevărată? Poate oare religia creștină să supraviețuiască acestor atacuri constante din afara și mărturiei slabe din interior? Răspunsul la această întrebare depinde de ce crezi tu că înseamnă Creștinismul, și permite-mi să îți spun cu toată sinceritatea, sunt șanse foarte mari ca să ai o părere cu totul greșită despre acest subiect.

Ce cred oamenii că este Creștinismul

Oamenii nereligioși

Fiecare dintre noi credem ceva despre religia creștină, în funcție de sursele de unde ne luam informația. O să enunț câteva dintre cele mai populare păreri ale noastre:

 • O religie inventată de oameni pentru a putea controla masele
 • Doar o altă religie, inventată doar de un alt învățător religios, Isus
 • O poveste, o colecție de mituri religioase din antichitate
 • O invenție a omului care nu a putut să-și explice fenomenele naturale (tunet, foc etc.)
 • Un stil de viață care poate fi adoptat doar de către cei săraci și ne-inteligenți
 • Un sistem incompatibil cu descoperirile științei moderne

Oamenii religioși

Oamenii care au o înclinație religioasă (spre orice religie, nu contează) au și ei părerile lor despre ce este Creștinismul:

 • Un set de reguli și ritualuri pe care trebuie să le împlinești pentru a ajunge în rai
 • Una dintre căile prin care poți ajunge la Dumnezeu
 • Un lucru bun de urmat, dar care este doar pentru cei care au „chemare” pentru așa ceva

Vom încerca atât cât ne permite spațiul să arătăm că toate aceste păreri sunt nu numai false, ci și foarte periculoase, deoarece de înțelegerea pe care o ai tu despre religia creștină depinde viața ta veșnică!

De ce nu este Creștinismul o religie inventată de oameni pentru a putea controla masele?

Creștinismul a fost înființat acum 2000 de ani, de către un tâmplar din Nazaret, Isus, care a avut 12 urmași. Învățătura Creștinismului este aceea că toți oamenii sunt păcătoși, că nici un om nu poate să se salveze singur și că doar Dumnezeu în mila Sa poate să ne salveze.

Apropo, cine are inventa o religie care condamnă întreaga rasă umană ca păcătoasă și fără nici o speranță? Mă rog, să trecem mai departe…

Creștinii din primele secole au fost persecutați în mod barbar, și să devii creștin era aproape sinonim cu a fi omorât. Creștinii ajutau și iubeau pe toți oamenii, și nu așteptau iubire de la nimeni, majoritatea dintre ei erau foarte săraci, dar trăiau o viață exemplară, admirată de toți cei din jurul lor.

Este adevărat că ulterior, începând cu secolul 4, împăratul Constantin a folosit această religie pentru a-și promova interesele, și astfel religia creștină a ajuns să fie folosită în scopul controlării maselor, însă nu au fost folosite principiile și învățăturile Creștinismului pentru a face asta, ci principii și învățături inventate de oameni.  

Tot vorbeam de control al maselor…insa acesta nu este Crestinism!

Biblia nu oferă învățături despre „control al maselor”, ci se ocupă de fiecare individ în parte, și îi spune acestuia să se pocăiască de păcatele lui și să creadă în Fiul lui Dumnezeu care a murit pe cruce pentru păcatele lui.

Creștinismul învață pe cel care îl propagă să facă asta „fără bani și fără plata”, creștinii trebuie să dea din ce au ei și celorlalți, să facă bine atunci când li se face rău, să întoarcă obrazul când sunt loviți – asta este departe de manipulare în masă a oamenilor!

De ce nu este Creștinismul doar o alta religie, inventată de unul dintre învățătorii religioși, Isus?

Afirmațiile Creștinismului sunt radicale și exclusiviste, adică nu lasă loc și altor religii. Așadar, ceea ce învață religia creștină este ori o minciună, ori un adevăr. Dacă este o minciună, nu poate să fie o religie care să-l îndrepte pe om spre Dumnezeu, și dacă nu este o minciună ci este adevăr, atunci este religia adevărată. Spun asta pentru cei care cred că mai multe religii pot sa fie adevărate…

Creștinismul este unic deoarece Isus Hristos este unic, și învățătura creștină este unică.

Nici un om nu a trăit așa cum a trăit Omul Isus Hristos, unicitatea Lui nu poate fi contestată, iar viața Lui este admirată de orice om sincer. Cei din vremea Lui spuneau despre El că “toate le face de minune”, și cel care l-a condamnat la moarte a spus despre El “eu nu găsesc nici o vină în omul acesta”.

Au existat mulți oameni înțelepți pe acest pământ, unii dintre ei au lăsat cuvinte care au influențat mase de oameni, unele în bine, altele în rău. Au existat și mulți învățători care au lăsat învățături ce și astăzi sunt urmate cu rigurozitate de milioane de oameni. Istoria omenirii este “împânzită” de oameni proeminenți, însă nici unul dintre ei nu a fost ca Omul Isus Hristos.

Mulți au oferit învățătură, însă doar Isus a trăit pe deplin ce a spus și altora, mulți au promis lucruri mărețe “elevilor” lor, însă doar Isus a promis viață eternă celor ce-L urmează, mulți au vrut să ofere lumină lumii în care trăim, însă doar Isus a spus “Eu sunt lumina lumii”, mulți învățători au căutat adevărul, însă doar Isus Hristos a spus despre Sine “Eu sunt Adevărul”.

Creștinismul este singura religie care spune că omul nu poate să se mântuiască pe sine, că este mort în păcate și drept urmare incapabil să ajungă la Dumnezeu. Ca să fi salvat în alte religii trebuie să depui eforturi pentru a fi primit de Dumnezeu.

Unii chiar cred ca vor fi mantuiti…asa??

În Creștinism Dumnezeu a depus efortul în locul nostru, când L-a trimis să moară pe Singurul Său Fiu, pentru ca noi oamenii să fim salvați prin moartea Lui de pe cruce.

Creștinismul este singura religie care ne prezintă un Dumnezeu bun și plin de milă, care se coboară la nivelul nostru să ne vorbească, să ne ajute, să ne scoată din starea păcătoasă în care suntem, toate celelalte religii prezintă niște dumnezei supărați, care își vad de treaba lor în ceruri și nu le pasă de oameni, iar noi oamenii trebuie să mulțumim acești zei (ca să nu ne pedepsească) folosind tot felul de mijloace.

De ce nu este Creștinismul o poveste, o colecție de mituri religioase din antichitate

Noul Testament a fost scris în jurul anilor 40-90 d. Hr. de niște evrei. Unii dintre ei erau pescari, alții erau mai învățați și ceea ce ei au scris are de-a face cu Persoana Fiului lui Dumnezeu, Domnul Isus Hristos.

Ca să înțelegem de ce Creștinismul nu poate fi o colecție de mituri, trebuie să știm că în acea vreme în Israel, evreii urau foarte mult religiile străine și iubeau religia iudaica.

Dacă ai fi vrut în acea vreme să înființezi o nouă religie în Israel, bazată pe o combinație de idei luate din niște religii pe care evreii le urau și le considerau spurcate, atunci acea religie nu avea nici o șansă să câștige adepți.

Si egiptenii aveau o religie…si ce?

Adepții religiei creștine, cei care L-au cunoscut personal pe Isus din Nazaret, și-au dat viața pentru El, însă oamenii nu își dau viața pentru ceva ce ei înșiși au inventat. Dacă Isus din Nazaret era doar o colecție de mituri, nimeni din acea vreme nu ar fi acceptat să fie persecutat și omorât pentru un lucru despre care știau sigur că este o minciună!

Un alt motiv pentru care religia creștină nu poate să fie o colecție de mituri este pentru că cei care au scris cărțile Noului Testament erau oameni de rând, era imposibil ca niște oameni de rând din acea vreme să știe atât de multe despre religia antică a egiptenilor, religia babiloniană, Homer și alte scrieri, iar pe urmă să fie și în stare să creeze o poveste perfect alcătuită.

Adevărul este că cei care susțin că Isus Hristos este doar o colecție de mituri nu sunt familiari cu Vechiul Testament în care se află sute de profeții cu privire la Mesia (Isus Hristos). În Vechiul Testament ni se spune că:

 • Mesia se va naște dintr-o fecioară
 • Se va naște în Betleem
 • Va face semne și minuni supranaturale
 • Va avea o viață de suferință
 • Va intra în Ierusalim călare pe un măgăruș
 • Va fi omorât pentru păcatele oamenilor
 • Va învia după 3 zile

Acestea sunt doar câteva dintre profețiile spuse despre Mesia, care s-au împlinit cu exactitate. Așadar, atunci când ucenicii Domnului Isus au scris Noul Testament, nu au folosit ca sursă de inspirație o sumedenie de povești mitologice luate din diverse părți, de la diverși autori, din diverse perioade ale istoriei, ci doar au scris pe hârtie ceea ce ei au văzut cu ochii lor, lucruri care se potriveau perfect cu ceea ce a fost scris înainte în scrierile evreilor.

Imaginați-vă uimirea pe care o trăiau ucenicii în timp ce aveau în fața lor o persoană care împlinea rând pe rând tot ceea ce a fost scris cu sute, mii de ani înainte!

Nu este nici o religie de pe pământ care să poată măcar ajunge la numărul copleșitor de dovezi care există în favoarea Creștinismului:

 • Un număr voluminos de manuscrise antice
 • Datarea foarte timpurie a documentelor care au fost scrise în timpul martorilor oculari (unele la doar 15 ani după moartea lui Isus Hristos)
 • Numărul mare de martori (9 autori în 27 de cărți din Noul Testament)
 • Dovezile arheologice care nici măcar una nu au contrazis spusele Noului Testament
 • Apostolii s-au lăsat martirizați în timp ce mărturiseau că L-au văzut pe Isus acționând și că El a înviat din morți (nimeni nu și-ar da viața pentru un lucru care știu că este fals, ar fi fost imposibil ca ucenicii să inventeze o poveste și pe urmă să își dea viața pentru ea)

Creștinismul ridică ștacheta foarte sus în ce privește dovezile istorice. Odată ce toate dovezile sunt examinate, singura concluzie normală este că lucrurile consemnate în Noul Testament sunt fapte istorice.

De ce Creștinismul nu este doar o invenție a omului care nu a putut să-și explice fenomenele naturale (tunet, foc etc.)

Este adevărat că oamenii au început să își facă dumnezei feluriți, în funcție de mediul și timpul în care se aflau. Soarele a fost dintotdeauna esențial oamenilor, așa că oamenii au început să se închine zeității ce era în controlul soarelui.

Oamenii aveau nevoie de recolte ca să supraviețuiască, așa că se închinau diferitelor zeități care le puteau aduce bunăstare în aceste recolte. Omul a văzut că fulgerul vine de undeva de sus, unde el nu poate să ajungă, și astfel a luat ființă zeul tunetului; și astfel de exemple pot continua.

Este atunci Dumnezeul creștinilor doar o altă zeitate inventată de oameni, pentru a umple anumite „goluri” de necunoștință?  

Priviti…produsul unei explozii!

Biblia ne spune că „La început, Dumnezeu a creat cerurile și pământul”, nu doar fulgerul și focul. Dumnezeu a creat și legile care guvernează Universul, nu doar Universul. Dumnezeu a creat moralitatea, arta, poezia, muzica și tot ce este frumos și bun în această lume.

Dumnezeu este creatorul și susținătorul vieții, este judecătorul tuturor oamenilor și Cel care în curând va face să dispară acest Univers cu tot ce este în el, și care va aduce în ființă un pământ nou și un cer nou. Dumnezeul creștin nu este un dumnezeu al „golurilor”, care reprezintă unul din fenomenele naturii, ci este Dumnezeul măreț și infinit care a creat totul, de la cel mai mic atom la cea mai mare stea.

De ce Creștinismul nu este doar un stil de viață care poate fi adoptat doar de către cei săraci și needucați

„Orice om educat va respinge aceste basme străvechi!” – este afirmația pe care foarte multe persoane o fac.

Înainte de toate, as dori să vedem care este alternativa la un Dumnezeu creator. Dacă acest Univers nu a fost creat de Dumnezeu, înseamnă că Universul este etern (nu a avut început) sau că s-a creat singur.

Dacă viața nu a fost creată de Dumnezeu, înseamnă că viața a luat ființă din nimic, și s-a creat pe sine, sau, așa cum susțin unii oameni de știință, a venit din Univers, pe un asteroid (nu glumesc, asta este o opinie științifică în zilele noastre!)

Sau poate că întâmplarea a făcut ca viața să ia ființă din materialele primare ale vieții. Ar fi mai probabil ca o maimuță să scrie Hamlet sau să compună Simfonia nr. 9, decât ca viața complexa pe care o știm noi să ia ființă în felul acesta.

Hai ca mai are putin…

Afirmația că doar cei săraci și needucați adoptă religia creștină este falsă. De-a lungul istoriei au existat nenumărați creștini care fie au fost foarte bogați, fie făceau parte din clasa de oameni foarte educați. Să enunțăm creștini care au fost bogați nu este de folos, însă putem să numim doar câțiva oameni de știință care au crezut în Dumnezeu în timpul vieții lor.

William Turner (c.1508–1568): numit și „Tatăl botanicii engleze”

Blaise Pascal (1623–1662): bine-cunoscut fizician și matematician

Isaac Newton (1643-1727): om de știință prolific, a descoperit gravitația

Johannes Kepler (1571-1630): astronom prolific

Antoine Lavoisier (1743–1794): considerat părintele chimiei moderne

Alessandro Volta (1745–1827): fizician italian care a inventat prima baterie electrică

Charles Babbage (1791–1871): matematician, prima persoană care a creat ideea de calculator programabil

Asta nu dovedește că religia creștină este adevărată, ci doar dovedește că nu capacitățile intelectuale stau la baza respingerii creștinismului, ci alte motive, și întrebarea mea pentru tine care nu crezi este aceasta: Dacă nu intelectul este o piedică în calea credinței (în calea acestor minți strălucite nu a fost), de ce nu crezi adevărul care se află  în fața ochilor tăi?

Nu este uimitor că Sir Isaac Newton a descoperit legea gravitației, și asta l-a determinat să fie și mai sigur de existenta lui Dumnezeu, iar Stephen Hawking spune că deoarece există gravitație, nu este nevoie să credem în existența lui Dumnezeu?

Două persoane absolut strălucite privesc la aceleași date / informații și ajung la concluzii opuse. Dacă nu mintea lor a făcut aceasta diferență, atunci ce anume?

De ce Creștinismul nu este un set de reguli și ritualuri pe care trebuie să le împlinești pentru a ajunge în rai

Este tragic faptul că azi sunt atâția oameni care văd în Creștinism doar un set de reguli. Acești oameni au fost învățați greșit cu privire la mântuirea lor de către oameni care ar fi trebuit să știe mai bine!

Este adevărat că în Biblie sunt multe porunci date de Dumnezeu, însă aceste porunci nu sunt date pentru a ne mântui prin ele, ci ca să ne arate caracterul lui Dumnezeu, să ne ajute să trăim o viața frumoasă înaintea lui Dumnezeu, după ce am fost deja mântuiți.

Toate celelalte religii cer oamenilor ca ei să îndeplinească anumite lucruri pentru a ajunge în rai, Creștinismul este singurul care spune că nu putem face nimic să ajungem în rai.

Alte religii prezintă niște oameni buni care încearcă să mulțumească un Dumnezeu rău, religia creștină este singura religie care prezintă un Dumnezeu bun care și-a dat viața pentru ca niște oameni păcătoși să fie salvați de la moarte.

De ce Creștinismul nu este doar una dintre căile prin care poți ajunge la Dumnezeu

Această părere este cea mai populară în zilele noastre, ești văzut bine dacă ești de acord cu toate religiile, nu superi pe nimeni și mergi înainte cu toată turma. Să spui însă ca religia creștină este doar una din căile spre Dumnezeu presupune să crezi că există mai multe cai. Fiul lui Dumnezeu întrupat ne-a spus că El este singura cale spre Dumnezeu:

Ioan 14.6
„Isus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.”

Așadar, Isus Hristos, etichetat ca fiind fondatorul creștinismului, ne spune că această religie este una exclusivă, singurul adevăr. Aș vrea să vedem pe scurt ce învață religiile majore ale lumii cu privire la mântuire:

Ateism

Exact, și ateismul este tot o religie, care se închină naturii ca fiind ultima realitate. Iți trebuie o credință mare să crezi că Universul s-a creat pe sine și că viața a evoluat din compuse chimice!

Ateismul învață că nu există decât viața aceasta, că toți suntem produsul „materiei fără minte” și a întâmplării, iar „mântuirea” în concepția ateistă este să mănânci și să bei, căci mâine vei muri…asta da filosofie de viață!

Hinduism

Mântuirea este atinsă atunci când se oprește ciclul reincarnării, atunci când o persoană scapă de toată karma rea din viața lui. Asta se face în 3 feluri:

 • Devoțiuni lipsite de egoism
 • Înțelegând natura Universului
 • Deprinderea de a-i mulțumi pe deplin pe zei

Budism

Pentru a ajunge în Nirvana (rai), trebuie să parcurgi o cale cu 8 pași, pași ce includ: înțelegerea universului, purtarea și vorbirea într-un mod potrivit și având intențiile corecte. Când o persoană împlinește toate aceste lucruri foarte bine, sufletul persoanei ajunge la dumnezeu.

Islam

În Islam poți fi mântuit dacă în ziua judecații, faptele tale bune sunt mai multe decât faptele tale rele. Singurul mod prin care poți știi sigur că ajungi în rai este dacă suferi martiraj în slujba lui Allah.

Iudaism

Iudaismul contemporan învață că evreii pot să fie mântuiți atâta timp cât trăiesc o viață de pocăință, dacă fac fapte bune și dacă au o viață de devoțiune față de Yahweh (Iehova / Dumnezeu).

Creștinism

În Creștinismul biblic mântuirea nu poate fi câștigată prin nici o acțiune sau faptă a oamenilor, deoarece toți oamenii sunt păcătoși și incapabili de a face fapte bune care să fie primite de Dumnezeu.

Mântuirea se primește doar prin pocăință de păcate (adica recunoașterea vinovăției înaintea lui Dumnezeu) și credință în Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos, care a murit pe cruce pentru păcatele noastre.

Efeseni 2.8,9
„Căci în har sunteţi mântuiţi, prin credinţă, şi aceasta nu e de la voi: este darul lui Dumnezeu; Nu din fapte, ca să nu se laude nimeni.”

De ce Creștinismul nu este doar un lucru bun de urmat și doar pentru cei care au „chemare” pentru așa ceva

Creștinismul nu este în primul rând un stil de viață, nu este un fel de accesoriu pe care cineva îl poate avea la viața lui, doar o altă preocupare. Să spui despre Creștinism că este doar pentru cei care au chemare este ca și cum ai spune că nu toți oamenii bolnavi au nevoie de tratament, ci doar cei care au inclinație spre a fi tratați!

Așa cum fiecare om bolnav are nevoie de tratament, așa fiecare om are nevoie de Persoana pe care religia creștină o prezintă, Isus Hristos. Fiecare dintre noi suntem bolnavi spiritual din cauza păcatelor noastre, și avem nevoie să fim vindecați de această boală.

Așadar, Creștinismul este un deget arătător spre Cel care singur poate să ne mântuiască, Domnul Isus Hristos. În Sfânta Scriptură nu vedem ce anume trebuie să ne străduim noi să facem ca să fim mântuiți, ci ne arată ce a făcut Isus ca să ne mântuiască, tocmai de aceea Creștinismul este pentru toți oamenii, deoarece „toți am păcătuit și suntem lipsiți de slava lui Dumnezeu.”

Ce este Creștinismul adevărat și de ce este singura cale către Dumnezeu

Poate că această afirmație sună arogant, și de multe ori noi creștinii suntem acuzați de acest lucru, „Adică vreți să spuneți că doar la voi este adevărul?” – ne întreabă foarte mulți oameni.

Să zicem că cineva se duce la doctor cu o boală gravă, și doctorul îi spune: „Singura ta șansă este să fi operat, din nefericire este un singur doctor care poate să facă această operație, va trebui să mergi la el.” Ce părere ați avea de persoana bolnavă dacă ar zice, „Domnule doctor, asta e prea de tot, e aroganță, cum adică doar asta e singura cale de scăpare?”

Nu ați spune că acel om și-a ieșit din minți și nu știe ce este bine pentru el? La fel este și cu mântuirea, ar fi arogant să spun ca Isus este singura cale către Dumnezeu, dacă ar exista și alte cai, însă NU există alte căi!

Creștinismul este religia adevărată deoarece doar Creștinismul ne aduce la singurul care poate să ne mântuiască, adică la Fiul lui Dumnezeu. Orice altă religie nu are nevoie pentru a supraviețui de învățătorul care a înființat acea religie, tot ce trebuie să faci este să urmezi învățăturile acelei persoane, persoana nu este așa importantă.

Cununa de spini

În Creștinism trebuie să urmezi o Persoană, pe lângă învățăturile acesteia. Creștinismul este o viață trăită pentru Isus Hristos, în puterea pe care El ti-o dă, având o legătură strânsă cu această Persoana vie, care deși a fost răstignită, a înviat și acum trăiește în veci.

Biblia ne spune că „viața veșnică este să-L cunoști pe Dumnezeu și pe Isus Hristos”, așadar nu este îndeajuns să urmezi spusele Sale, ci trebuie să intri într-o legătură reală cu El.

Isus Hristos este Creștinismul

Domnul Isus Hristos este motivul pentru care doar Creștinismul este religia adevărată care poate aduce mântuire.

Orice alt învățător religios, fie că e Confucius, Buda sau Mohamed, toți au avut un lucru în comun: toți erau oameni, și toți au murit. Unul singur a fost mai mult decât atât: Isus Hristos a spus despre Sine că El este Dumnezeul creator întrupat.

Asa arata Crestinismul

Oamenii din acea vreme nu aveau în față un simplu învățător religios (ca în cazul celorlalți), ci pe Dumnezeul creator venit pe pământ în chip de om. Isus S-a declarat pe Sine Dumnezeu când a spus cuvinte precum:

„Eu sunt lumina lumii” „Eu sunt calea, adevărul și viața” „Cine crede în Mine are viața eternă” „Cine M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl” „Eu și Tatăl una suntem”

Un alt aspect este acela că Omul Isus nu a avut păcate – „El nu a avut păcat, și în gura Lui nu s-a găsit vicleșug”, Pilat a spus, „Omul acesta nu a făcut nici un rău”, și când Isus a întrebat pe farisei „Care dintre voi mă poate dovedi că am păcat?”, ei nu au putut răspunde nimic.

Iarăși, deși Isus a murit răstignit pe o cruce, totuși El a înviat a 3-a zi, în trup. Asta au mărturisit toți cei care L-au văzut, care au consemnat aceste lucruri și care și-au dat viața pentru acest adevăr.

Mulți învățători religioși au oferit învățături oamenilor, unii au arătat care este calea oamenilor către Dumnezeu, însă nici un învățător nu a promis viața eternă celor care îl urmează, nici un învățător nu a spus că el își dă viața pentru adepții săi, și nici un învățător nu a murit în locul celor care îl urmează.

Biblia mărturisește că Isus Hristos a murit pe cruce, purtând păcatele lumii întregi. El nu a murit din motive politice sau religioase, ci a murit pentru că Dumnezeu a luat pedeapsa pe care o meritam noi (adică moartea) și a pus-o asupra Lui, și astfel a murit în locul nostru, plătind în mod complet și pentru totdeauna ce trebuia să plătim noi din cauza păcatelor noastre.

Poate că ești interesat de mântuirea sufletului tău, sau poate că ești doar un batjocoritor al lucrurilor sfinte, sau poate pur și simplu nu iți pasă…oricine ai fi, Isus Hristos este interesat de mântuirea ta, te iartă și te primește chiar dacă ești un batjocoritor, puterea morții și a învierii sale acoperă orice păcat, orice necredință, orice nepăsare, doar vino la El.

Isaia 45.22
“Întoarceţi-vă către Mine şi veţi fi mântuiţi”
Distribuie mai departe...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email